Thursday, May 21, 2009

arnab dah kena jual???sue dah beranak???

3minggu aku tinggalkan pets kat dong...pe la cite dorg...ada gak family aku update condition dorg ni...anak comot katanyer dah pandao minum air...6 eko lak tue...xcampur anak hitam g...aku bygkan anak itam yg 5 eko tua dah besa tapak tgn since umur dorg dah sebulan lebh...cume anak comot je leh kira dlm usia 3minggu la...tgh comel2 lagi yg wat org geram bile tgk...by the way..arnab aku dah kena jual,xpe la kat umah tu dah byk sgt...ank hitam,2 eko,tapi yg warna2 pelik nsb baik x kena jual...ni 2 eko yg da dijual,abah ckp ank tok empat chan menangis nk rabbits,budak kalau dah smapai thp nangis2,nampak sgt ,mengada-ngada....n terserlah jg la kejahatanya...hahahha..hopefully babies aku ni well-feed and dpt penjagaan yg sempurna...kalu x berdosa besar tuan dia...aniaya binatang namanye....cita pasal sue,akak aku ckp dah beranak on the 1st day aku kat jb...adalah pula segerombolan kucing kat umah 2...mesti comey anak2 sue....aku rasa kucing2 2 sume dlm cage...aku agak la...xsempat nk update ngn family...next wik aku blk raub la..after konvo kot...nak jenguk sket keadaan dorg ni...tapi rasanya 3 eko akan dipindahkan ke rawang..huhuhu...

3 comments: